Estetska kirurgija

Estetska kirurgija je dio plastične kirurgije koji se bavi korekcijom onih dijelova tijela koji svojim izgledom narušavaju željeni izgled pojedinaca, ali funkcionalno ne predstavljaju problem.

Vrhunski tim stručnjaka predvođenih doc. dr. sc. Aleksandrom Milenovićem

Osnovna funkcija estetske kirurgije nije formiranje savršenih lica i tijela, nego uklanjanje ili smanjivanje onih nepravilnosti koje pojedinoj osobi stvaraju nelagodu ili izazivaju nezadovoljstvo u odnosu na okolinu.

Blefaroplastika

Blefaroplastika je jednostavan zahvat uklanjanja ili prenošenja viška kože i tkiva oko kapaka. Zahvat prilagođavamo sukladno problemu koje pacijent, odnosno pacijentica ima.

Blefaroplastikom se vraća mladenački, svjež i prirodan izgled očima. Ako izgledate umorno iako ste naspavani vrijeme je za razgovor s kirurgom o mogućnostima zahvata.

Saznajte više

Facelift

Facelift je najzahtjevniji i najučinkovitiji pristup u liječenju bora i znakova starenja na licu. Zahvatom se uklanja višak kože, crvenilo lica i vrata te se zateže tetiva ispod mišića.

Svake godine tisuće zadovoljnih pacijenata se odlučuje na ovu uspješnu kiruršku operaciju koja je “zlatni standard” u pomlađivanju lica.

Saznajte više

Rinoplastika

Nos, smješten naprijed i na sredini, pruža temelj za osjećaj estetske ravnoteže. Uz pomoć zahvata rinoplastike nos se može preoblikovati i profiniti kako bi se poboljšala prirodna ljepota pacijenta.

Za pacijente bilo koje dobi, važno je imati realna očekivanja. Rinoplastika pomaže u poboljšanju postojećeg nosa, ali ne može pružiti "savršenstvo" niti Vam može pružiti nos neke druge osobe.

Saznajte više

Otoplastika

Otoplastika obično služi za postavljanje istaknutih uški natrag, tj. bliže glavi i smanjenja veličine velikih uški. Kandidati za otoplastiku su pacijenti koji su svjesni svojih ušiju i žele poboljšati svoj izgled.

Iako se operacija najčešće provodi kod djece u dobi od 6 do14 godina, ovaj postupak može biti vrlo koristan za ljude svih dobnih skupina.

Saznajte više

Operacija grudi

Prekrasne grudi nisu samo stvar veličine. Operacijom grudi se stvara lijepši, proporcionalni oblik dojke pomoću tehnika prilagođenih rješavanju ženskih jedinstvenih potreba.

Iz perspektive kirurga, krajnji cilj operacije grudi je povećanje prirodnih proporcija pacijentice i stvaranje simetričnijeg estetski ugodnog profila dojki. Točan postupak je prilagođen ženinim individualnim potrebama.

Saznajte više

Uklanjanje madeža

Neki se madeži odstranjuju iz estetskih razloga, osobito ako su na licu, dok drugi predstavljaju takvu skupinu tumora kod kojih je potrebno kirurško odstranjivanje, pravilno i u potpunosti, kako se ne bi opet pojavili.

Kožne promjene potrebno je u cijelosti odstraniti, a potom učiniti patohistološku dijagnostiku odstranjenog tkiva.

Saznajte više

Estetski zahvati na razini najboljih ustanova u svijetu

Želja za boljim standardom i kvalitetom življenja estetsku je kirurgiju učinila dostupnijom, a estetske zahvate kao normalnu potrebu suvremenog čovjeka.
Estetska kirurgija u Zagrebu i Hrvatskoj prati najnovije svjetske trendove pružajući pacijentima iz zemlje i inozemstva mogućnost obavljanja korekcija na najvišoj kvalitativnoj razini.

Kontaktirajte nas

Kako biste se što bolje upoznali s ovom vrstom estetskog zahvata, cijenama i dobili besplatan savjet kirurga, slobodno pošaljite upit.

PITAJTE NAS

Newsletter

Ukoliko imate sve potrebne informacije, prijavite se na naš newsletter i budite u tijeku sa svim novitetima iz svijeta estetske kirurgije.

PRIJAVITE SE