Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako se može dobiti predračun?

Postoje dvije mogućnosti na koji se možet dobiti predračun:

  • Možete nam poslati Vašu zubnu RTG snimku ne stariju od šest mjeseci ili jednostavno dijagnozu Vašeg stomatologa, a na temelju koje ćemo napraviti predračun,
  • Možete direktno doći u našu stomatološku ordinaciju napraviti prvi besplatni pregled na temelju koje ćemo sami napraviti predračun s povoljnim cijenama zubnih implantata i svih onih tretmana koje naša poliklinika nudi; naravno, uz popust.

Kako mogu poslati zubni RTG?

Postoje dvije mogućnosti:

  • Putem obične poštanske pošiljke na adresu našeg stomatološkog centra u Hrvatskoj: Poliklinika Kustec, Bukovačka 7, 10000 Zagreb, Hrvatska.
  • Putem E-maila. Ako je panoramska snimka proziran snimak, morat ćete napraviti sliku u smjeru svjetlosti (kako bi bila vidljiva) te ju poslati u privitku Vašeg maila.
    Ukoliko imate panoramsku snimku na CD-u ili USB-u, dovoljno je taj isti sadržaj spremiti u Vašem računalu i poslati ga elektroničkom poštom.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće izvršiti kreditnim karticama i virmanom, a za plaćanje gotovinom odobravamo popust od 10%.

Koriste li stomatolozi u Hrvatskoj materijale provjerene kvalitete?

U našoj stomatološkoj poliklinici se koriste certificirani i zajamčeni materijali. Materijali koji se koriste u zubnoj implantologiji dolaze iz Italije i iz Njemačke, a po kvaliteti su najbolji na tržištu. Godinama se oslanjamo i surađujemo samo s pouzdanim proizvođačima koji jamče maksimalne rezultate i dugotrajnost, primjerice BIOmet3i i DentalTech.

Pošaljite svoj upit