Silhouette soft konci za lifting lica

Suvremena estetska kirurgija kontinuirano prati razvoj novih tehnologija te pojavu novih znanstvenih otkrića upravo s ciljem kako bi što bolje odgovorila na potrebe pojedinca i otklonila njegova nezadovoljstva. Zbog toga ne treba čuditi što estetska kirurgija, kao i druga područja suvremene medicine, konstantno napreduje primarno u korist pacijenata.Uz dosadašnje anti-age metode koje su ponuđene pacijentima, a to su klasični kirurški zahvati (facelifting, blefaroplastika i dr.) te neinvazivnih metoda (aplikacija filerima), pojavila se nova neinvazivna metoda pomlađivanja lica, Silhouette Soft.

Prolaskom godina, ljudi počinju primjećivati postepenu blagu obješenost svog lica i požele ga donekle zategnuti i podići. Silhouette Soft konci za lifting lica upravo su način da se vrati svježina i tonus lica i vrata, bez invazivnih zahvata, prirodno, diskretno i elegantno, bez boli, anestezije i dugog vremena oporavka. Ovaj anti-age tretman pacijentima nudi trenutačan, ali prirodan podižući efekt bez rezova na koži. Učinak ove metode traje do 18 mjeseci, a osobe se nakon tretmana koji traje 30 minuta mogu odmah brzo vratiti svakodnevnim obavezama. Silhouette Soft se sastoji od dva koraka. Prvi korak služi za postizanje trenutnih, ali diskretnih rezultata. Po završetku tretmana doktor može redefinirati željeno područje, pomoću dvosmjernih, razgrađujućih konaca kojima može stegnuti i podignuti tkivo. Drugi korak je podizanje volumena za postepene i prirodne rezultate. U ovom koraku reapsorbira se aktivna supstanca, polilaktična kiselina, koja pomaže koži u obnavljanju kolagena. Cijeli proces vrši se pod lokalnom anestezijom u liječničkoj ordinaciji.

Važno je naglasiti kako ovu metodu može koristiti samo doktor koji je educiran za provođenje nove Silhouette Soft metode. Svaka od ranije istaknutih metoda estetske kirurgije ima svoje prednosti i na različite načine može doprinijeti cjelokupnom izgledu klijenta i njegovom zadovoljstvu. Naravno, ključ uspješnog tretmana je i efikasna suradnja između liječnika i pacijenta. Mogućnosti Silhouette Soft metode su uistinu velike, a moguće ju je koristiti samostalno ili u kombinaciji s nekim drugim metodama, poput filera i botulin toxina. Područja koja je moguće tretirati su konture lica (linija čeljusti, obrazi), obrve te vrat.Silhouette Soft konci za lifting lica nova su tehnologija s dvostrukim preklapajućim učinkom podizanja i regeneracije djelovanjem dvosmjernih resorptivnih niti.

Proizveden u SAD-u, Silhouette Soft razvijen je na osnovi šestogodišnjeg iskustva upotrebe suspenzijskih niti u rekonstruktivnoj i estetskoj kirurgiji.

Pošaljite svoj upit