Povećanje usana – hijaluronska kiselina

• prvi pregled besplatan • 10% popusta za gotovinu • plaćanje na rate

Hijaluronska kiselina

Povećanje usana injekcijskom tehnikom pomoću hijaluronske kiseline je najzastupljenija metoda estetskog povećanja usana jer je tehnički najlakše izvediva, najkraće traje, a rezultati su predvidljivi i dugo traju u Poliklinici Kustec odabrali smo hijaluronsku kiselinu Juvederm Ultra, jednostavan i nježan tretman za neposredno i trajno smanjenje bora i povećanje usana. To je jedini filer s hijaluronskom kiselinom koji sadrži lidokain zahvaljujući kojem je ovaj zahvat bezbolan. Ovaj filer je certificiran od strane FDA.

 

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja nastaje u tijelu. Njena glavna funkcija je olakšati hidrataciju a time i ton kože. Tijelo svaki dan proizvodi i mijenja trećinu hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u tijelu. Ova kiselina se također koristi tijekom kirurških zahvata na očima i na tkivu. Hijaluronska kiselina u Juvedermu nije životinjskog podrijetla i klinički je obrađena kako bi se zagarantirao prirodan i dugotrajan rezultat. Radi se o sigurnoj tvari koju tijelo upija bez ikakvih nuspojava i stoga se može konstantno koristiti s izvrsnim rezultatima. Hijaluronska kiselina se najviše koristi za oblikovanje i povećanje usana. Tretman hijaluronske kiseline na usnama je jednostavan i bezbolan. Tretman traje 15 do 30 minuta ovisno o dijelovima koji se tretiraju injekcijama hijaluronske kiseline.

Juvederm Ultra garantira dugotrajan učinak, mlađi i zdraviji izgled do godinu dana od tretmana. To je jedini dostupan filer koji sadrži hijaluronsku kiselinu s anestetikom. Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da 75% pacijenata koji se podvrgavaju tretmanu Juvederm Ultra osjećaju manje boli u odnosu na filere koji ne sadrže lidokain. Juvederm Ultra hijaluronska kiselina se stavlja na usne i bore pomoću tanke injekcije.

Cijena hijaluronske injekcije
Količina pa samim time i cijena hijaluronske kiseline ovisi o željama pacijenta. U našoj poliklinici cijena jedne injekcije Juvederm Ultra Smile-a 0,55 ml iznosi 1700,00 kn.

Povećanje usana u Poliklinici Kustec

Povećanje usana u Poliklinici Kustec

Pošaljite svoj upit