Stomatološka ordinacija Kustec – Dobro došli na naše stranice

Tražiš li stomatološku ordinaciju u Hrvatskoj? Moraš ugraditi zubni implantat, a ne znaš kome se obratiti?

 

Pošaljite nam svoj zubni RTG i u najkraćem roku poslat ćemo vam ponudu s cijenama zubnih implantata, svim tretmanima koje naša poliklinika pruža te ćete moći iskoristiti naše najbolje popuste.

Poliklinika Kustec poznata je stomatološka poliklinika s više od 30 godina iskustva u području stomatologije koja nudi potpunu uslugu, od zubne implantologije do rekonstrukcije kosti, protetike, estetske stomatologije, kao i ortodoncije.
U našoj poliklinici nalazi se 9 stomatoloških ordinacija, zubotehnički laboratorij, 3 sterilizacije, operacijska dvorana za estetsku kirurgiju, dvije sobe za hospitalizaciju i 2 prostrane čekaonice kako bi vaše čekanje bilo što ugodnije.

 

Stomatološka ordinacija Kustec

 

Uz dugogodišnje iskustvo i najmoderniju tehnologiju te vrhunski opremljenu specijalističku ordinaciju za operativne zahvate, svojim pacijentima pružamo sigurna implantološka rješenja. Za zubne implantante se oslanjamo na američke implantate BIOmet 3i i talijanske DentalTech. Ugradnju zubnih implantata u poliklinici provode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom iz područja oralne kirurgije i implantologije.

Svi naši radovi u stomatološkoj ordinaciji su zajamčeni i certificirani. Na kraju rada izdaje se univerzalna putovnica u kojoj je identificirana vrsta obavljenog posla i korištenog materijala.

Najnovijom i inovativnom opremom ordinacije i laboratorija te certificiranim i zajamčenim materijalom, nudimo vam sigurnu i preciznu stomatološku uslugu.U našem radu njegujemo individualni pristup svakom pacijentu čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.

Kontaktirajte nas putem naše e-mail adrese info@policlinicokustec.com ili preko telefona 01 7789 307, te ugovorite specijalistički implantološki pregled.

Pošaljite svoj upit