Zašto odabrati našu stomatološku polikliniku?

Nudimo sve stomatološke usluge na jednom mjestu uz vlastiti zubotehnički laboratorij!

 

PROFESIONALNOST I INDIVIDUALNI PRISTUP

Stomatološka poliklinika Kustec ima više od trideset godina iskustva te nudi svim našim pacijentima najveću moguću profesionalnost. Pružamo sve specijalističke usluge na jednom mjestu iz svih područja dentalne medicine od implantologije, estetske stomatologije, oralne kirurgije, parodontologije, protetike, ortodoncije, endodoncije. Individualan pristup, pažnja i vrijeme koje poklanjamo svakom pacijentu kako bismo postigli željeni rezultat, osnova je na kojoj se temelji rad u našoj poliklinici.

USLUGE VRHUNSKE KVALITETE

Dajemo sve specijalističke usluge vrhunske kvalitete uz pristupačne cijene. Koristimo najsuvremeniju dentalnu opremu i materijale te uvijek nastojimo uz minimalno invazivne zahvate ostvariti terapijske postupke. U poliklinici obraćamo veliku pozornost na kvalitetu materijala konstantnim kontrolama svih proizvoda koje koristimo.. Možemo naglasiti da smo već dugi niz godina trgovački predstavnici za američku tvrtku Biomet-Tech Dental u Hrvatskoj. Na kraju tretmana za svakog pacijenta u našoj stomatološkoj poliklinici izdaje se jamstvo i putovnica u kojoj je identificirana vrsta obavljenog posla (zubni implantati, ugradnja umjetne kosti, …) te korišteni materijal.

VLASTITI ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ

Laboratorij unutar poliklinike garantira maksimalno uvažavanje želja pacijenata, ali i funkcionalnost i estetsku kvalitetu rezultata u najkraćem mogućem roku. Svi naši radovi rezultat su sinergije između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija. U laboratoriju poliklinike koriste se najbolji materijali i pokrivene su sve usluge u fiksnoj i mobilnoj protetici kao i implantologiji. Zubotehnički laboratorij unutar poliklinike omogućuje postizanje maksimalnih rezultata u najkraćem vremenu.

Pošaljite svoj upit