Dentalni laboratorij

Dentalni laboratorij

Zubotehnički laboratorij naše stomatološke poliklinike specijaliziran je za izradu zubnih proteza. Laboratorij unutar poliklinike garantira maksimalno uvažavanje želja pacijenata, ali i funkcionalnost i estetsku kvalitetu rezultata u najkraćem mogućem roku. Svi naši radovi rezultat su sinergije između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija. Uslugama suvremenog zubotehničkog laboratorija i poliklinike na istom mjestu skraćujemo vrijeme čekanja na protetske radove jer možemo „na licu mjesta“ napraviti izmjenu prilikom izrade protetike, ali isto tako i korekcije ako su potrebne na već napravljenim radovima.
CAD CAM sustav koji koristimo u našoj poliklinici renomirane je njemačke kompanije Sirona. U laboratoriju poliklinike koriste se najbolji materijali i pokrivene su sve usluge u fiksnoj i mobilnoj protetici kao i implantologiji.

 

 

Zubna protetika grana je dentalne medicine koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zuba i mekanih dijelova usne šupljine potpunim (totalnim) ili djelomičnim (parcijalnim) protezama, krunicama, mostovima i ljuskicama. Naša poliklinika posjeduje vlastiti, vrhunskom tehnologijom opremljen zubotehnički laboratorij u kojem radi iskusan i predan stručni tim.

Pošaljite svoj upit